Mihai Tudose IRONIZEAZĂ candidatura lui Geoană la prezidențiale / „Clipul surprinde esența candidatului: cel mai independent…”

Publicat: 11 09. 2024, 17:20
Actualizat: 11 09. 2024, 17:24

Lansarea candidaturii lui Mircea Geoană a fost marcată de un ton sarcastic din partea social-democratului Mihai Tudose. Într-un comentariu acid, Tudose a făcut referire la evenimentul care se dorea a fi un moment istoric, ironizând în mod deschis ambițiile politice ale lui Geoană în calitatea sa de candidat independent la alegerile prezidențiale.

Proaspătul preșeinte al Consiliului Național PSD i s-a adresat lui Mircea Geoană cu apelativul „Mirciulică”.

Astăzi a avut loc evenimentul care s-ar fi vrut a marca istoria! Lansarea lu’ Geoană! A lu’ Mirciulică adică…., a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Ironiile lui Tudose sugerează că Geoană ar fi mai puțin independent și mai dependent de consultanți, decât ar încerca să transmită.

Clipul surprinde esența candidatului: cel mai independent… cu cineva lângă el care-i spune ce să facă, cum și când să facă! Perfecțiune! El e!, a adăugat fostul premier.

Mircea Geoană a anunțat miercuri că intră în cursa electorală pentru președinția României, într-un clip postat pe Facebook. Fostul secretar general adjunct al NATO spune că intră în competiție pentru funcția supremă în stat pentru că „avem nevoie de o schimbare adevărată”.


CITIȚI ȘI:

Mircea Geoană intră în cursă. „Candidez la PREȘEDINȚIE pentru că știu că avem nevoie de o SCHIMBARE adevărată!”

DECIZIA ICCJ / Partidul DREPT, care l-ar susține pe Geoană, recunoscut ca partid parlamentar. Va avea reprezentanți în BEC și secțiile de votare