Ministrul Daniel Constantin: Am fost și sunt un om integru; am lucrat mult timp în minister, am experiența necesară

Publicat: 17 05. 2012, 15:55
Actualizat: 26 06. 2013, 20:48

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, joi, întrebat despre acuzații ale opoziției potrivit cărora Dan Voiculescu ar coordona de fapt Ministerul Agriculturii, că acestea reprezintă „o propagandă” și că el a fost și este un om integru.

Întrebat în legătură cu acuzațiile opoziției potrivit cărora Dan Voiculescu ar coordona Ministerul Agriculturii, Daniel Constantin a spus: „Cine mă cunoaște cred că-și dă seama că nu este altceva decât o propagandă. Am fost și sunt un om integru. Am lucrat foarte mult timp în Ministerul Agriculturii, cred că am experiența necesară pentru a conduce acest minister”.

Constantin a adăugat că în toată activitatea sa politică și profesională nu a existat vreo suspiciune de implicare a sa în chestiuni ilegale sau dubioase.

„Cred că în toată această activitate politică și profesională, care durează de mai bine de 10 ani, nu a fost nicio suspiciune de implicare a mea într-o chestiune nelegală sau dubioasă. Voi continua activitatea ca aceeași persoană cu profil integru, fără nicio discuție”, a mai spus Daniel Constantin.