Ministrul Justiţiei anunţă aducerea în ţară a unui fugar condamnat pentru trafic de HEROINĂ: Traficanții de droguri distrug vieți, destine

Publicat: 14 08. 2024, 10:03

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat miercuri aducerea în țară a lui Nichifor Dragoș-Valentin, condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Nichifor Dragoș-Valentin făcea parte dintr-un grup infracțional organizat ce transporta heroină de la București la Iași, utilizând inclusiv femei pentru a ascunde drogurile în părțile intime.

3 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Este condamnarea pe care a primit-o Nichifor Dragoș-Valentin. Un fugar adus aseară din Marea Britanie. A fost membrul unui grup infracțional organizat, care aducea heroină de la București la Iași. Membrii grupului se foloseau și de femei, care transportau drogurile în părțile intime, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ministrul Justiției a precizat că astfel de comportamente sunt intolerabile și a reamintit tragedia de la 2 Mai, cauzată de consumul de droguri.

Astfel de comportamente sunt intolerabile. Traficanții de droguri distrug vieți, destine. Să nu uităm că acum un an, din cauza drogurilor, avea loc tragedia de la 2 Mai.
Acum avem o lege în vigoare care nu permite traficanților de droguri de mare risc să mai primească pedepse cu suspendare. Locul lor este la închisoare, nu pe străzi unde pot face atâta rău, a completat Alina Gorghiu.

CITEȘTE ȘI:

Extrădarea prințului Paul de România a fost RESPINSĂ de instanța din Malta / Alina Gorghiu îi cere premierului Ciolacu să intervină diplomatic

Alina Gorghiu, apel la VICTIMELE curoajoase! Parchetele, sufocate de infracţiuni sexuale