Mircea Dușa a fost reales președinte al PSD Harghita

Publicat: 29 03. 2013, 20:27
Actualizat: 03 04. 2019, 21:43

Mircea Dușa a fost reales, vineri, președinte al filialei Harghita a PSD, delegații la Conferința Județeană hotărând să îl susțină, totodată, și pentru alegerea în funcția de vicepreședinte PSD pentru Regiunea 7 Centru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Apărării, deputatul Mircea Dușa, a fost singurul candidat înscris la președinția PSD Harghita.

Cei peste 400 de delegați care au reprezentat, vineri, localitățile județului la Conferința Județeană a PSD, desfășurată în municipiul Toplița, l-au votat în unanimitate, Mircea Dușa obținând astfel al cincelea mandat consecutiv în fruntea social-democraților harghiteni, pe care îi conduce din anul 1996.

„Le mulțumesc delegaților la Conferință pentru votul pe care l-am primit pentru al cincilea mandat, un vot în unanimitate, care reflectă faptul că au încredere în mine și că le reprezint cu cinste interesele”, a declarat Mircea Dușa.

Delegații la Conferința Județeană au hotărât, totodată, ca Mircea Dușa să candideze și la funcția de vicepreședinte PSD pentru Regiunea 7 Centru, oferindu-i susținerea lor la Congresul PSD din 19 – 20 aprilie, la care vor fi prezenți 38 de delegați din Harghita.