MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Ungureanu: Nu sunt convins că PNL crede în moțiune, în afara vehemenței cu care îmi atacă apartenența

Publicat: 27 04. 2012, 15:49
Actualizat: 27 04. 2012, 15:54
Premierul Ungureanu a declarat, în Parlament, că nu este convins că PNL, în afara vehemenței cu care îi atacă apartenența politică, chiar crede în justețea moțiunii de cenzură, în condițiile în care măsurile de privatizare ale Guvernului au fost susținute și de fostul premier liberal Tăriceanu

Premierul Ungureanu a declarat, în Parlament, că nu este convins că PNL, în afara vehemenței cu care îi atacă apartenența politică, chiar crede în justețea moțiunii de cenzură, în condițiile în care măsurile de privatizare ale Guvernului au fost susținute și de fostul premier liberal Tăriceanu, scrie Mediafax.

„Autorii moțiunii și-au pus într-o situație dificilă chiar proprii colegi, foști prim-miniștri ai României”, a spus Ungureanu.

El a arătat că PNL ar trebui să sprijine inițiativele private, precum procesul de privatizare derulat inclusiv în mandatul guvernării PNL, perioadă în care au fost inițiate chiar procedurile de vânzare a Cuprumin.

Premierul a mai arătat că decizia de clasificare a acordurilor petroliere, precum cele ale Chevron, nu îi aparține, ci a fost menținută și de fostele guverne, care nu au modificat regula deși aveau această posibilitate.