Mutări pe scena politică: Deputatul Daniel Sorin Gheba trece de la AUR la PSD / A schimbat trei partide într-o singură legislatură

Publicat: 14 10. 2024, 15:41
Actualizat: 14 10. 2024, 16:40
Sursa Colaj: Mediafax + Camera Deputaților

Deputatul Daniel Sorin Gheba a anunțat oficial că părăsește formațiunea AUR pentru a se alătura Partidului Social Democrat (PSD). Mutarea vine într-un context politic marcat de alegerile parlamentare, în care Gheba a schimbat deja trei partide în legislatura actuală.

Daniel Sorin Gheba și-a început cariera parlamentară în legislatura 2020-2024, obținând un mandat din partea Uniunii Salvați România (USR).

Ulterior, în căutarea unor noi oportunități politice, a decis să se alăture AUR, formațiune din care a făcut parte în ultimul an. Acum, el își continuă parcursul politic în PSD.

Interesant de menționat este faptul că Daniel Gheba este unul dintre cei zece deputați care s-au regăsit la începutul lunii septembrie pe lista Partidului DREPT.  (detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

Partidul DREPT a câștigat în instanță validarea listei de candidaturi în diaspora / Vlad Gheorghe: Încă o victorie cu legea-n mână