Nicolae Ciucă: Aș desemna-o pe Elena Lasconi premier. Vă dați seama ce salt ar fi de la Primăria Câmpulung la Guvernul României

Publicat: 08 10. 2024, 17:54
Actualizat: 08 10. 2024, 17:55

This browser does not support the video element.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți, într-un interviu acordat pentru ProTV, că dacă ar fi nevoit să aleagă un premier dintr-o listă ipotetică ce ar include nume precum Marcel Ciolacu, George Simion, Mircea Geoană, Ludovic Orban sau Elena Lasconi, opțiunea sa ar fi primarul din Câmpulung Muscel.

Păi nu vă dați seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României, a spus ironic Ciucă, referindu-se la Elena Lasconi.

În ceea ce privește declarațiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a spus că l-ar desemna pe Ciucă premier dacă ar câștiga alegerile, șeful PNL a răspuns cu umor: „Am spus și mi-a plăcut, că i-am zis că se alintă. Probabil a mâncat prea mult iute”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Ciucă a criticat, de asemenea, abordarea liderului PSD, considerând că astfel de afirmații reflectă o lipsă de resurse umane în partidul condus de Marcel Ciolacu.

Atunci când nominalizezi pe altcineva din alt partid înseamnă că ai o lipsă de resursă umană. Nu putem vorbi despre împărțirea puterii într-un mod real.

Întrebat din nou despre posibilitatea de a fi desemnat premier de către Marcel Ciolacu pentru a asigura o continuitate, liderul liberalilor a afirmat: „Așa a fost pactul și am crezut că putem să avem o anumită continuitate. Doar că vedem acum că nu s-au desprins de vechile racile și continuă să încerce să obțină puterea totală. Nu se poate”.

Sursa FOTO: Captură video ProTV

Sursa VIDEO: ProTV

CITEȘTE ȘI:

3 calități pe care le are Marcel Ciolacu și nu le are Nicolae Ciucă / Liderul PNL, după ce anunță ruperea coaliției: Onoare, respect, predictibilitate