Nicolae CIUCĂ: Cel mai bun sondaj este cel din ziua votului / Strategia PNL se bazează pe realizările administrațiilor liberale

Publicat: 11 10. 2024, 15:09
Actualizat: 11 10. 2024, 15:20

This browser does not support the video element.

Vineri, președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a discutat despre sondajele de opinie și strategia partidului în contextul ciclului electoral de la finalul anului. Ciucă a declarat că sondajele sunt doar „evaluări de moment”, dar nu oferă o garanție a rezultatului final.

Șeful PNL a subliniat că „cel mai bun sondaj este cel din ziua votului”, când cetățenii vin să își exercite dreptul de a alege și își exprimă încrederea fie într-un partid, fie într-un candidat.

Potrivtit mai multor case de sondare, Nicolae Ciucă se situează undeva în jurul valorii de 17%.

Sigur, sondajele sunt evaluări de moment, ele redau o poză a momentului, dar eu am convingerea că cel mai bun sondaj este cel din ziua votului, în care cetățenii vin și își exercită dreptul la vot și, desigur, își exprimă încrederea într-un partid sau într-o persoană.

În ceea ce privește strategia PNL, Nicolae Ciucă a menționat că se bazează pe reușitele administrațiilor liberale din timpul mandatelor, pe care partidul le va evidenția în dialogurile cu cetățenii.

SURSA: Facebook – PNL

CITEȘTE ȘI:

PNL va vota pentru ridicarea imunității parlamentare lui Nelu Tătaru / Adrian COZMA: Nu vom face scut în jurul nimănui