Nicolae Ciucă, de ziua partidului: PNL este astăzi marele partid al dreptei româneşti, capabil să treacă România prin crize

Publicat: 24 05. 2024, 13:05
Actualizat: 24 05. 2024, 13:28

This browser does not support the video element.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat vineri la evenimentul de la Vila Florica, că PNL este astăzi marele partid al dreptei româneşti, capabil să treacă România prin crize, să ofere un model liberal de administraţie eficientă, să construiască în România şi să facă puternică ţara noastră în Europa.

 

Moștenirea istorică lăsată de Brătieni aparține României, este un bun al tuturor românilor de azi și va continua să dăinuie peste generații. PNL a fost forța politică din spatele celor mai importante momente ale istoriei noastre recente: Independența României, Marea Unire, modernizarea țării noastre și transformarea ei într-o democrație europeană.

Nicolae Ciucă a mai spus că: Istoria modernă a României nu ar fi fost posibilă fără contribuția esențială a familiei Brătianu și a Partidului Național Liberal. De aceea, venim în fiecare an aici, la Florica, să onorăm cel mai longeviv partid din Uniunea Europeană și să ne prețuim, nu doar rădăcinile, ci și viitorul.”

PNL este astăzi marele partid al dreptei românești, capabil să treacă România prin crize, să ofere un model liberal de administrație eficientă, să construiască în România și să facă puternică țara noastră în Europa, a mai spus Ciucă.