Nicolae Ciucă, de ZIUA Rezervistului Militar: Experiența rezerviștilor este o resursă neprețuită

Publicat: 31 05. 2024, 08:26
Președintele PNL Nicolae Ciucă a transmis vineri un mesaj de ziua Rezervistului militar, menționând faptul că ,,rezerviștii care au dedicat țării cea mai frumoasă perioadă a vieții lor știu ce presupune înfruntarea greutăților specifice serviciului militar”.
Nicolae Ciucă menționează că ,,de Ziua Rezervistului Militar, îi celebrăm pe cei care au construit Armata României de azi, servind cu onoare sub drapel. Experiența rezerviștilor este o resursă neprețuită pentru formarea tinerelor generații de militari activi, care au nevoie de îndrumare în cultura organizațională a sistemului militar”.
Rezerviștii care au dedicat țării cea mai frumoasă perioadă a vieții lor știu ce presupune înfruntarea greutăților specifice serviciului militar. Ca urmare a eforturilor depuse, ani de-a rândul, de către cei care formează acum corpul rezerviștilor, toți militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituție profesionistă și respectată de aliați, a mai spus Ciucă.
Șeful Senatului, fost militar a mai stransmis că: ,,Știu câtă greutate are în inima unui militar decizia trecerii în rezervă și cât de mari sunt schimbările din viața de zi cu zi”.
Transmit rezerviștilor cele mai calde urări camaraderești, de împlinire și succes, iar celor în retragere le doresc sănătate și viață lungă, a mai menționat Nicolae Ciucă.
CITEȘTE ȘI:

Nicolae CIUCĂ, la Combinatul de celuloză și hârtie din Drobeta Turnu Severin: „Sunt investiții românești, sunt 400 de locuri de muncă aici”