Nicolae CIUCĂ este “În Opoziție cu Denise Rifai”, de la ora 21.30. Președintele PNL răspunde în direct provocărilor momentului

Publicat: 28 08. 2024, 08:05

Turul 2 al alegerilor prezidențiale, soarta coaliției PSD-PNL, dar și cea mai așteptată carte a anului “În slujba țării ” – printre subiectele pe care Denise Rifai le va aborda  “În Opoziție”cu Nicolae Ciucă, miercuri de la ora 21:30.

Pe fondul celei mai tensionate perioade din relația dintre PSD și PNL din ultimii ani, președintele PNL și candidatul liberalilor pentru alegerile prezidențiale, se va afla astăzi, de la 21.30, “În opoziție cu Denise Rifai”, pe Gândul.ro.

Culisele cărții “În slujba țării”, componența viitorului guvern rezultat de după alegeri, ce urmează pentru PNL, dar și relația cu Klaus Iohannis, toate acestea și multe altele vor face subiectul celui mai complex interviu cu președintele liberalilor.

Nicolae Ciucă va răspunde la întrebările momentului și în legătură cu acuzaţiile legate de cheltuielile cu afişele publicitare ale cărții ce urmează să fie lansată la începutul lunii septembrie la editura RAO.

Într-un an electoral crucial pentru România, Denise Rifai spune că trebuie să ”stăm cu GÂNDUL la președinție și cu GÂNDUL înspre viitorul României”.

Emisiunea ”În Opoziție cu Denise Rifai” este difuzată exclusiv pe site-ul Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.


CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU vine la prima ediție „În Opoziție cu Denise Rifai”. VEȘTILE așteptate de milioane de români, de la 21:30

Cartea „În slujba țării” a lui Nicolae Ciucă, inclusă în CATALOGUL Bibliotecii Naționale. Este încadrată la „literatură română”