Nicolae Ciucă, general sau bucătar? H.D. Hartmann: A mințit cu privire la evenimentele din Nassiriya și și-a construit o epopee falsă

Publicat: 15 09. 2024, 15:01

This browser does not support the video element.

Invitat la emisiunea Gândul Exclusiv, analistul H.D. Hartmann a formulat critici dure la adresa președintelui PNL Nicolae Ciucă, cu referire la cariera acestuia și la cartea sa recent lansată, intitulată „În Slujba Țării”. Hartmann a pus sub semnul întrebării participarea lui Ciucă la evenimentele din Nassiriya.

H.D. Hartmann a subliniat că Ciucă a beneficiat de un dosar favorabil în perioada comunistă, lucru care i-ar fi permis accesul în instituții de elită precum liceul militar.

Eu nu intram la liceul militar, pentru că eram nepot de deținut politic, dar el a intrat datorită unui dosar bun, chiar și pentru sovietici și comuniști. Cariera lui este discutabilă, a mințit cu privire la evenimentele din Nassiriya și și-a construit o epopee falsă, a declarat Hartmann.

Analistul nu s-a limitat doar la trecutul de general al lui Nicolae Ciucă, ci a criticat și ceea ce el numește „marketingul politic” construit în jurul carierei și imaginii acestuia.

Tot ceea ce s-a construit după aceea este un fals. A fost ajutat de scandalurile și pachetul de marketing care l-au ridicat, a afirmat Hartmann.

În final, H.D. Hartmann a ridicat și problema onestității în politică, exprimându-și scepticismul față de capacitatea alegătorilor de a face o alegere informată.

Trebuie să detectăm onestitatea, dar e greu, toți mint, toți banii sunt în joc. Mizez pe bunul simț al poporului român, dar politica noastră nu mai aparține României.

URMĂREȘTE INTEGRAL EMISIUNEA:

CITEȘTE ȘI:

H.D. Hartmann: România ar trebui să privească cu mare temere lupta electorală din America / Nicolae Ciucă, decorat de SUA ca militar civil

H.D. Hartmann: America este la granița despărțirii între două lumi – una progresistă și una veche

HD Hartmann: „Elena Lasconi trebuie întrebată dacă își va sacrifica propria fiică pentru familia TRADIȚIONALĂ”

Profilul lui Marcel CIOLACU, realizat de H.D. Hartmann: ”Este cel mai șmecher șef de stat pe care ar putea România să-l aibă”