Nicolae CIUCĂ insistă cu 3 aprilie în disputa cu Marcel Ciolacu: A uitat ce a discutat săptămâna trecută

Publicat: 24 09. 2024, 23:50
Actualizat: 24 09. 2024, 23:59

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a dat replică liderului PSD, Marcel Ciolacu, după ce acesta a susținut că nici Ciucă, nici președintele Klaus Iohannis nu au fost „în programul” său pe 3 aprilie, când ar fi avut loc o discuție între cei trei legată de inițiativa care ar permite șefului statului să candideze ca independent pe listele unui partid la alegerile parlamentare.

Chiar dacă nu a menţionat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu îşi aminteşte ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, i-a răspuns, marţi, preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a afirmat că au discutat despre proiectul de lege care să dea posibilitatea preşedintelui Klaus Iohannis să candideze independent la alegerile parlamentare încă din 3 aprilie. Ciolacu a negat categoric existența acestei întâlniri, precizând că nici Ciucă, nici Iohannis nu au fost în programul său în acea zi.

Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii…, a afirmat preşedintele PSD.

Premierul a publicat şi programul său din 3 aprilie, când a avut, printre altele, o întrevedere cu omologul său maghiar, Viktor Orbán, două întâlniri la Palatul Victoria și o deplasare în județul Giurgiu.

Reacția președintelui PSD vine după ce surse liberale au afirmat că discuția despre proiectul de lege a avut loc pe 3 aprilie între Ciolacu, Ciucă și președintele Iohannis. Potrivit acelorași surse, Ciolacu ar fi promis inițial sprijin pentru acest demers, dar s-ar fi răzgândit ulterior. Mai multe detalii AICI.


CITEȘTE ȘI:

Ciolacu îi raspunde lui Ciucă: Nici el, nici Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie. Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii

Ciucă îl contrazice pe Ciolacu, privind discuțiile pe amendamentul Iohannis „O ÎNȚELEGERE a existat pe acest demers cu Marcel Ciolacu”