Nicolae Ciucă rămâne candidatul PNL la PREZIDENȚIALE: Mergem mai departe fără niciun fel de problemă

Publicat: 09 09. 2024, 12:03
Actualizat: 09 09. 2024, 12:16

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat luni, la Sebeș, că, în ceea ce privește candidatura sa la prezidențiale din partea PNL, merge mai departe „fără niciun fel de problemă”.

În răspunsul său la întrebarea unui jurnalist privind această candidatură, Nicolae Ciucă a subliniat că nu există niciun fel de îndoială în privința deciziei PNL de a-l susține.

În toată această vâltoare, am văzut, de ştiri induse, s-a încercat să se manipuleze într-un anumit fel opinia publică, ceea ce pot să înţeleg că face parte din jocul politic. Dar s-a ajuns prea departe. Noi nu am vorbit despre niciun candidat al vreunui partid că nu ar fi cel care urmează să se angajeze formal în candidatură. Şi atunci, noi ne vedem de drumul nostru, mergem mai departe fără niciun fel de problemă, a precizat Nicolae Ciucă.

Întrebat despre media obținută la examenul de Bacalaureat, liderul liberal a evitat subiectul, afirmând că preferă să se concentreze pe viitor, nu pe trecut, potrivit Agerpres.

Nu intru la concurenţă cu nimeni pe trecut. Haideţi să vedem ce facem în viitor, a spus liderul PNL.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae CIUCĂ, la deschiderea anului şcolar la Sebeş: Sistemul educațional trebuie să se adapteze provocărilor societății moderne

Guvernul modifică Ordonanța privind GUVERNANȚA CORPORATIVĂ a întreprinderilor publice / OUG este jalon în PNRR