Nicolae CIUCĂ se ia de PSD, în scandalul PLANȘEULUI Unirii: PSD trebuie să-l respecte pe Primarul Capitalei / „Mă opun și gardurilor puse cu forța”

Publicat: 14 10. 2024, 21:50
Actualizat: 14 10. 2024, 21:50

„PSD trebuie să-l respecte pe Primarul Capitalei și să învețe să aibă un dialog cu acesta, pentru că bucureștenii nu trebuie să devină victime ale disputelor politice”. Este afirmația lui Nicolae Ciucă.

Liderul PNL intră în scandalul planșeului de la Piața Unirii și spune că „Nicușor Dan are dreptate”.

Nicușor Dan are dreptate când spune că este nevoie de o clarificare a atribuțiilor între primăriile de sector și Primăria Capitalei.

În lipsa tuturor avizelor necesare și a clarității privind responsabilitățile instituționale, Primăria Sectorului 4 nu ar fi trebuit să intervină în forță în această dimineață la Pasajul Unirii din București. Ne aflăm în această situație pentru că Primăria Sectorului 4 a încercat să rezolve cu forța o situație care necesită dialog și consens.

Apoi, transmite că se va opune „gardurilor puse cu forța”, la fel cum a procedat după decizia CCR, când, afirmă acesta s-a opus „Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă”.

M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța.

Respectarea legii și a procedurilor în vigoare este fundamentală pentru proiectul de reabilitare a Planșeului Unirii. Acestea trebuie urmate cu strictețe. Este important ca orice lucrare de acest fel să fie realizată legal, cu toate avizele și aprobările corespunzătoare, scrie Ciucă pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: