Nicolae Ciucă și-a convocat miniștrii de URGENȚĂ/ Surse: Ciucă și-a îndemnat miniștrii să se coordoneze politic mai strâns

Publicat: 08 10. 2024, 15:00
Actualizat: 08 10. 2024, 16:02

This browser does not support the video element.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a convocat miniștrii marți pentru a lua o decizie în privința continuării guvernării. În cadrul ședinței, Nicolae Ciucă a discutat cu miniștrii, practic a reluat discuțiile pe care le abandonase cu privire la miniștrii săi. 

 

Să se coordoneze politic mai strâns, asta le-a transmis Nicolae Ciucă, potrivit susrselor noastre. Este exclusă ieșirea de la Guvernare, potrivit surselor.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a declarat că, deși dialogul politic cu Partidul Social Democrat a fost întrerupt, PNL nu intenționează să iasă de la guvernare. Continuarea aici. 

 

PNL a amenințat că iese de la Guvernare

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat luni seara pe Facebook ruperea coaliției cu PSD: „Coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici”, a spus Ciucă într-un mesaj video.

Președintele liberalilor a menționat că PNL rămâne totuși în guvern pe motiv că liberalii vor să împiedice abuzurile PSD. Mai multe aici. 

Marcel Ciolacu spunea în trecut că în cazul în care PNL se retrage de la Guvernare își va depune mandatul.

Dacă e o decizie politică a partenerilor de Coaliție să se retragă de la guvernare, președintele Klaus Iohannis va primi mandatul meu de prim-ministru, spune premierul în luna februarie.

În actualizare!

 

CITEȘTE ȘI: