Nicolae Ciucă, un nou RĂSPUNS în urma acuzațiilor că a cheltuit bani publici pentru a-și promova cartea pe panouri

Publicat: 22 08. 2024, 17:04

This browser does not support the video element.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat joi la sediul partidului cum comentează faptul că este acuzat de cheltuirea banilor publici. ,,În tot ceea ce a constituit decizia pentru ca să fie ridicate acele banere au fost pentru promovarea Partidului Național Liberal, al liderului formațiunii politice.”

,,Nu cred că trebuie să ducem lucrurile într-acolo încât să venim cu astfel de acuzații, pentru că noi am fost cât se poate de transparenți. Ni s-a solicitat să prezentăm cum au fost cheltuiți banii de la bugetul partidului. Noi am închiriat aceste panouri la începutul anului, începând din luna februarie până la sfârșitul anului.”, a spus Nicolae Ciucă.

Dacă vă aduceți aminte, au existat banere ridicate și cu ziua partidului, și cu congresul Partidului Popular European, și cu alegerile locale, deci cu tot ceea ce a însemnat partea aceasta de comunicare și propagandă a partidului. Iar în tot ceea ce a constituit decizia pentru ca să fie ridicate acele banere au fost pentru promovarea Partidului Național Liberal, al liderului formațiunii politice, a mai spus Ciucă.

 

CITIȚI ȘI:

Nicolae Ciucă este ,,CONVINS” că va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidențiale cu Marcel Ciolacu