Nicolae Ciucă, votat în UNANIMITATE pentru depunerea candidaturii la președinție din partea PNL: ,,Eu voi fi cel care voi candida la Preşedinţie”

Publicat: 29 08. 2024, 10:11
Actualizat: 29 08. 2024, 16:46

This browser does not support the video element.

Liberalii au decis ca pe 15 septembrie să fie convocat Consiliul Naţional. Nicolae Ciucă a fost votat în unanimitate pentru depunerea candidaturii la Consiliul Național în cursa pentru Cotroceni. Nicolae Ciucă a declarat la finalul ședinței că: ,,Din acest moment, putem spune că PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală, până la finele anului, pe cele două componente, campania pentru prezidenţiale şi pentru parlamentare”.

UPDATE, ORA 16.38

Nicolae Ciucă a precizat, într-o postare pe Facebook, că decizia colegilor de a-l desemna candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale îl „onorează”, amintind că singurul sondaj real este „votul românilor”.

Mă onorează decizia Biroului Politic Național prin care am fost desemnat, în unanimitate, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. Intru în această competiție bazându-mă pe singurul sondaj real: votul românilor la alegerile din 9 iunie, a scris liderul PNL.

Ciucă a enumerat și valorile pe care românii le respectă și le așteaptă de la conducătorii lor: „respect pentru educație, pentru litera legii, devotament față de familie și un caracter format prin ani de muncă și responsabilitate. Adică un șef de stat care să asigure securitatea și stabilitatea de care țara are nevoie, să fie responsabil în acțiunile sale și care să fie un președinte al tuturor românilor”.

UPDATE, ORA 14.30 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat la finalul ședinței BPN că a fost votat în unanimitate.

În Biroul Politic Naţional de astăzi, BPN-ul şi-a desemnat candidatul care va intra spre aprobare în Consiliul Naţional. Eu voi fi cel care voi candida la preşedinţia României. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru încredere şi am convingerea că doar împreună cu dumnealor, cu toţi membrii PNL, vom reuşi să intrăm în turul doi şi vom reuşi să câştigăm alegerile prezidenţiale, a menționat Ciucă.

Nicolae Ciucă a mai completat că: ”Din acest moment, putem spune că PNL a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte campania electorală, până la finele anului, pe cele două componente, campania pentru prezidenţiale şi pentru parlamentare”.

UPDATE, ORA 13.00

Nicolae Ciucă a declarat la ședința liberalilor: ,,Cu siguranță, legea pensiilor va fi primul proiect discutat în ședinta Coalitiei de astăzi. Vom susține să îl promovăm prin Parlament, potrivit surselor GÂNDUL.

 

UPDATE, ORA 12.00

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat, joi, înainte de şedinţa conducerii PNL, că Nicolae Ciucă nu are niciun fel de înţelegere cu Marcel Ciolacu şi este un om de bună credinţă, însă Marcel Ciolacu, din păcate, ca un şmecher de Buzău.

PSD nu este un partener corect faţă de PNL, iar simpatizanţii liberali simt acest lucru. Am spus-o tot timpul, o spun şi în şedinţă şi deja semnele sunt bune, pentru că PNL a înţeles semnalul de luptă, că noi ne batem cu PSD la alegerile prezidenţiale şi că trebuie să îl învingem pe Marcel Ciolacu, a spus Robert Sighiartău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Biroul Politic Naţional se va reuni joi, începând cu ora 11.00, la Parlament, pe agenda şedinţei aflându-se convocarea Consiliului Naţional, în care va fi validată candidatura preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidenţiale.

Nicolae Ciucă a dat de înțeles că va candida la alegerile prezidențiale încă din primăvară, odată cu promovarea sa pe panourile din țară.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Ciucă a adus CARTEA în direct la emisiunea „În opoziție cu Denise Rifai”. Pasaje în premieră din volumul „În slujba țării”

Nicolae Ciucă: Sunt două partide care contează – PNL și PSD. Confruntarea se va duce între mine și Marcel Ciolacu

Coaliția PSD-PNL nu se va rupe. Ciolacu speră că LINIA ROȘIE va fi menținută