Nicușor Dan începe discuțiile pentru MAJORITATE în Consiliul General: „Ne vom întâlni și cu ceilalți candidați, inclusiv cu Marcel CIOLACU”

Publicat: 16 10. 2024, 18:22
Actualizat: 16 10. 2024, 18:48

This browser does not support the video element.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri că a început discuțiile pe cele 20 de puncte propuse prezidențiabililor cu partidele alături de care vizează să formeze o majoritate în Consiliul General al Municipiului București. După aceste negocieri, edilul intenționează să se întâlnească și cu alți lideri politici, inclusiv cu președintele PSD, Marcel Ciolacu.

În cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul USR, Nicușor Dan a spus că a primit asigurări din partea conducerii PNL conform căreia consilierii generali ai partidului vor sprijini propunerea de organizare a referendumuliui.

Am început discuțiile cu cei care corespund partidelor cu care vreau să fac majoritate în Consiliul General (…) După ce facem asta, ne întâlnim și cu ceilalți importanți, inclusiv cu Marcel Ciolacu, a precizat edilul Capitalei.

Primarul a anunțat că joi, la ora 10:00, se va întâlni cu Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, și cu Eugen Tomac, președintele PMP, pentru a discuta cele 20 de puncte esențiale pentru dezvoltarea Capitalei.

Totodată, o întâlnire cu șeful PNL, Nicolae Ciucă, este programată pentru vineri.

Sursa FOTO: Alexandra Pandrea – Gândul

Sursa VIDEO: Facebook – USR

CITEȘTE ȘI:

Elena Lasconi explică prezența lui Vald Voiculescu și Clotilde Armand pe listele USR: „Nu s-a auzit de niciun USR-ist care să fi luat vreun cent”

Elena Lasconi și Nicușor Dan își reconfirmă parteneriatul pentru București: USR susține pachetul de 20 de propuneri pentru Capitală