Nicușor Dan, întrebat ce GARANȚIE oferă bucureștenilor în cazul Referendumului: ,,Eu cred, de principiu, că trebuie să asculți ce spun oamenii”

Publicat: 21 10. 2024, 17:22

This browser does not support the video element.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, întrebat într-o intervenție la Digi 24, ce garanție au cei care vor veni să voteze la Referendumul a răspuns că a făcut aces lucru ca o obligație să le aducă la cunoștință bucureștenilor. ,,Eu cred, de principiu, că trebuie să asculți ce spun oamenii, dacă nu, ei te vor taxa ulterior la vot”

Nicușor Dan a declarat că: ,,Eu am avut un mandat de 4 ani. În acest mandat am identificat principalele două probleme ale mandatului. A fost obligație din partea mea, în seara alegerilor, să le aduc la cunoștință bucureștenilor să le spun care este modalitatea care poate să dea posibilitate primarului să realizeze mai bine mandatul pe care îl are.”

Pasul următor e organizarea Referendumului. Dacă bucureștenii vor spune DA, suntem din nou în situația în care ei transmit un mesaj politicienilor, de data asta din Parlament. Cum, în funcție de disponibilitatea fiecăruia, eu cred, de principiu, că trebuie să asculți ce spun oamenii, dacă nu, ei te vor taxa ulterior la vot, a mai spus Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI:

Rareș Hopincă comentează referendumul lui Nicușor Dan: „Dezbaterea este una extrem de serioasă”