Nicușor Dan, sunat de Marcel CIOLACU. Mesajul neașteptat transmis primarului Capitalei de liderul PSD

Publicat: 11 06. 2024, 14:00
Actualizat: 11 06. 2024, 14:35
Nicușor Dan, sunat de Marcel Ciolacu

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a povestit că prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a sunat pentru a-l felicita în urma obţinerii unui nou mandat.

Totodată, Nicușor Dan spune că liderul PSD i-a transmis că ar trebui să discute privind viitorul Bucureştiului.

„Ciolacu m-a felicitat”

„Am vorbit cu domnul Ciucă ieri dimineaţă. Am avut o discuţie, m-a felicitat. Am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului, după ce toate lucrurile acestea se vor lămuri.

Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Încă nu am apucat să răspund la toate. Domniile lor m-au sunat şi m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi la dialog”, a declarat Nicuşor Dan într-o intervenție pentru B1 Tv.

El a precizat că, în ceea ce priveşte formarea unei majorităţi în viitorul Consiliu General, aşteaptă să vadă cum vor fi distribuite mandatele.

„Pare că Alianţa Dreapta Unită o să aibă 16-17 locuri din cele 55. REPER-ul pare că o să aibă 3-5 locuri. Deci, împreună o să aibă undeva la 20 de locuri. Pentru majoritate mai e nevoie de 8. Îmi doresc foarte tare ca PNL să fie parte din majoritate, ei vor avea 7-8 locuri.

O să vedem exact numărul de locuri şi, după aceea, o să începem discuţiile. Eu am avut o colaborare bună cu PNL, USR, PMP în mandatul precedent”, a explicat primarul Capitalei.

„Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024. Ce se va întâmpla în viitor, o să mai vedem! Dar în 2024, nu!” – Nicușor Dan

CITEȘTE ȘI:

Marcel CIOLACU, despre viitorul cu PNL: Sunt toate premisele pentru o alianță politică/Puțin probabil ca PSD să renunțe la candidatul la PREZIDENȚIALE

Rareș Bogdan, BILANȚ după numărarea parțială: ”Rezultatele confirmă că PNL rămâne principala forţă de dreapta a României, la un procent de peste 28%”