Noii primari ai SECTOARELOR 1 și 2, George Tuță și Rareș Hopincă, au depus jurământul în instanță pentru preluarea mandatelor

Publicat: 25 10. 2024, 23:26
Actualizat: 26 10. 2024, 00:00
Sursa Foto: Profimedia

Noul primar al Sectorului 1, George Cristian Tuţă, a depus jurământul în instanță. Și Rareș Hopincă, care va prelua mandatul de primar al Sectorului 2, a depus jurământul. 

Informația vine de la prefectul municipiului București, Mugur-Mihai Toader.  Primarul reales al Sectorului 3, Robert Negoiţă,  a depus jurământul în faţa unui magistrat pentru noul mandat de edil.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a depus cerere la instanţă pentru a depune jurământul în faţa unui magistrat. Urmează să i se comunice data.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a depus jurământul pentru un nou mandat, marţi, în faţa Consiliului Local nou constituit.

Ședințele de constituire a consiliilor locale

Vor fi convocate şedinţele de constituire a restului consiliilor locale la următoarele date:

  • Sectorul 1 – pe 29 octombrie, la ora 11:00;
  • Sectorul 2 – pe 28 octombrie, la ora 11:30;
  • Sectorul 3 – pe 29 octombrie, la ora 12:00;
  • Sectorul 4 – pe 31 octombrie, de la ora 9:30;
  • Sectorul 5 – pe 4 noiembrie, de la ora 12:00.
  • Ședinţa de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucureşti – pe 29 octombrie, de la ora 16:00

Noii primari ai sectoarelor 1 și 2

George Tuță (PNL) îi va lua locul Clotildei Armand, politiciana din partidul USR de origine franceză care a îndeplinit funcția de primarul Sectorului 1 din 29 octombrie 2020.

Iar Rareș Hopincă (PSD) îi va lua locul lui Radu Mihaiu, alt politician USR care și-a asumat funcția de primarul Sectorului 2 din 27 octombrie 2020.

 

Sursa Foto: Facebook/Shutterstock

Despre activitatea primarilor Clotilde Armand și Radu Mihaiu puteți citi în următoarele articole, publicate în EXCLUSIVITATE pe GÂNDUL.ro: 

EXCLUSIV | Clotilde Armand, peste 150.000 € cheltuiți pentru 2 puncte subterane de colectare a deșeurilor și ”pubele inteligente”. Firma-fantomă câștigătoare, niciun angajat: ”Cum i-a convins că are capacitatea tehnică pentru realizarea acestui proiect complex?”

EXCLUSIV | Sectorul 1 al Capitalei, o nouă ”criză a gunoaielor”? Clotilde Armand, acuzată că nu a semnat contractele de delegare către operatorii de sortare a deșeurilor: ”Nu și-a îndeplinit obligațiile prevăzute de lege”

EXCLUSIV | Clotilde Armand, dovada disperării! Atac furibund la libertatea presei, în numele USR, pentru a ascunde DEZASTRUL de la Primăria Sector 1 

VIDEO EXCLUSIV | Cum explică Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, întârzierile de la Pasajul Doamna Ghica: „A fost prost gândit și prost proiectat” 

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că îl „hărțuiește” pe primarul Sectorul 2: „Vendetă, exces de putere, se crede iar pe cai mari!”