Noua DACIA a premierului Marcel Ciolacu este gata, la fabrică / „În zilele următoare, merg să o ridic”

Publicat: 26 07. 2024, 19:14

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a lămurit de ce, în ultima perioadă, nu mai folosește Dacia Duster, ci se deplasează cu autoturismul Volkswagen Touareg, pus la dispoziție de către SPP.

Prezent la o fermă de porcine din județul Buzău, premierul a fost întrebat de ce nu a sosit cu autoturismul Dacia Duster. Ciolacu a răspuns că s-a stricat ce a avut și nu au fost pregătiți în parcul auto cu o mașină.

 Astăzi am avut o discuție, am înțeles că noua Dacie este gata la fabrică și să văd în zilele următoare să merg s-o ridic, a completat premierul.

În luna februarie, după un drive-test cu noul model Duster și din nevoia de a da semnalul „Cumpără Românește”, Marcel Ciolacu a decretat: Mașina premierului va fi o Dacia.

O să profit de aceasta ocazie ca să fac un anunț. Din acest moment, Guvernul României și prim-ministrul României va folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea, ca și prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, a anunțat premierul la Mioveni.

CITEȘTE ȘI:

PING PONG Ciolacu-Geoană: Să-mi spună un angajat NATO, fie el şi SGA, că nu trebuie să răspundă unui stat NATO, mi se pare NOAPTEA minţii