Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la primăria Constanța, campanie cu copii instituționalizați. Este ANCHETĂ internă la DGASPC Constanța

Publicat: 11 05. 2024, 16:33

Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la primăria Constanța, a declanșat un adevărat scandal la DGASPC Constanța. Acesta s-a dus cu daruri la copiii instituționalizați ai unui centru, iar pe pagina de facebook a instituției au apărut imagini de la vizită, ulterior postarea fiind ștearsă.

Conducerea DGASPC spune că nu a avizat vizita și nici postarea instituției pe Facebook, prin care i se mulțumea lui Ovidiu Cupșa pentru vizită și cărțile aduse.

Candidatul AUR la primăria Constanța a venit cu propria carte în mai multe exemplare, carte greoaie pentru copii, despre experiențele sale pe vremea când a condus Ceronav, o instituție-cheie pentru marinari (aflată în subordinea Ministerului Transporturilor), care organizează cursuri obligatorii de instruire și perfecționare a acestora și le eliberează documentele aferente pentru a putea naviga, potrivit info-sud-est.ro.

Conducerea DGASPC Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că nu a avizat aceasta vizită și nici nu și-a dat acordul pentru publicarea acestui eveniment  pe pagina de facebook a instituției. În consecință, se va demara o ancheta interna care va avea drept scop clarificarea împrejurarilor care au facut posibilă popularizarea acestei vizite”, a transmis instituția potrivit sursei citate.