Pace în USL. Ponta se împăcă cu Frunzăverde

Publicat: 27 03. 2013, 17:35
Actualizat: 21 03. 2015, 04:12

După replicile tăioase pe care și le-au dat, premierul Victor Ponta și vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde se pregătesc să îngroape conflictul creat în jurul „situației bugetare dramatice” a Guvernului invocată de șeful CJ Caraș- Severin.

„O să vorbesc cu domnul Frunzăverde, o să ne împăcăm tot astăzi. Nu ne vom certa din asta”, a dat Victor Ponta semnalul de pace în USL, adăugând că liderul PNL nu i-a dat încă telefon, așa cum anunța la posturile tv, pentru a-și clarifica declarațiile făcute cu o zi înainte.

Într-o ședință extraordinară a CJ Caraș-Severin, Frunzăverde a susținut că bugetul național se află într-o „situație dramatică” și că ar trebui „să fim fericiți dacă se vor plăti salarii și pensii”.

Replica lui Ponta a venit de la masa Guvernului: „Avem bani de pensii, avem bani de salarii. poate îi tăiem de la CJ Caraș, că și așa îi dăm degeaba”, a reproșat el „mesajul iresponsabil” al unor „oameni care vor la TV”.

Intervenția lui Ponta l-a determinat pe Frunzăverde să clameze că vorbele i-ar fi fost scoase din context. Într-un tur al televiziunilor, vicepreședintele PNL a anunțat că îl va suna pe premier să-și clarifice spusele. „Să verifice, nu să facă afirmații așa cum îi vine”, a comentat Frunzăverde.