Paul Stănescu, despre selecția candidaților pentru lista la parlamentare: „Contează în primul rând rezultatele politice”

Publicat: 13 08. 2024, 12:30
Actualizat: 13 08. 2024, 12:45

This browser does not support the video element.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marți că se va lua în calcul „în primul rând reuzultatele politice de la alegerile locale și europarlamentare”, referitor la selecția candidaților social-democrați pentru lista la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

În primul rând rezultatele politice, că toți suntem oameni politici. Rezultatele politice care le-au avut în alegerile locale și europarlamentare. Sigur că ăsta va fi, cred eu că un prin criteriu”, a declarat Stănescu la sediul PSD.

Potrivit secretarului general al PSD, un alt criteriu în evaluarea listei pentru alegerile parlamentare va fi acela ca viitorii candidați să fie integri din punct de vedere al cazierului juridic.

Și alte condiții….Să n-aibă probleme cu justiția, a spus Paul Stănescu.

Congresul PSD va avea loc pe data de 24 august. Atunci liderii social-democrați își vor alege noua conducere.

De asemenea, PSD a stabilit ca pe 31 august să aibă întâlnirea cu grupurile parlamentare pentru a pune în discuție prioritățile sesiunii parlamentare viitoare. Tot atunci se va face și o analiză a alegerilor pe fiecare județ.

CITIȚI ȘI:

Igor Bergler, cel mai vândut autor român din ultimii 30 de ani, petiție împotriva panotajului cărții lui Nicolae Ciucă: „Moș Teacă de rit nou”