Pe cine susține Nicușor Dan la parlamentare și PREZIDENȚIALE: Va depinde de modul în care se raportează la o serie de chestiuni

Publicat: 05 09. 2024, 12:40
Actualizat: 05 09. 2024, 13:10

This browser does not support the video element.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că la alegerile parlamentare și prezidențiale din 2024 va susține acei candidați care îi vor oferi cel mai consistent sprijin în soluționarea problemelor Bucureștiului. 

Am anunţat încă din seara alegerilor că, într-o primă etapă, o să ies cu un număr de lucruri care mă interesează pentru adminstraţia din Bucureşti. De exemplu, cum se împart banii între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, cine dă autorizaţiile de construire în Bucureşti, Codul urbanismului. Şi aştept răspunsul candidaţilor şi partidelor pe aceste subiecte care mă interesează – nu ca persoană, ci ca om care are o responsabilitate faţă de bucureşteni – şi în funcţie de asta o să comunic, a spus Nicușor Dan, joi, într-o conferință de presă susținută pe un șantier de termoficare.

Întrebat dacă l-ar susține pe Marcel Ciolacu în cazul în care acesta i-ar promite sprijin pentru aceste probleme, primarul a evitat un răspuns clar.

De asemenea, atunci când i s-a cerut să aleagă între Nicolae Ciucă și Elena Lasconi, el a afirmat: „Sunt un om de dreapta.”

CITEȘTE ȘI:

Când ajunge Nicușor Dan în fața instanței pentru AMENDA de 35 milioane de euro în ”CAZUL IOR”, pentru care a făcut presiuni. ”Asta o să aibă urmări!”

Nicușor Dan, licitație de 50 de milioane de lei. Ce artere din București avea iluminat public modern