PIEDONE: Eu am fost doar ales și mi-am lăsat amprenta / „Dacă eu aveam banii lui Clotilde, făceam LAS VEGAS în Sectorul 5

Publicat: 29 05. 2024, 21:51

This browser does not support the video element.

Cristian Popescu Piedone afirmă că, în cei 30 de ani de activitate în administrație a fost „doar ales”, nu a avut niciodată o funcție numită.

În podcastul „La Mijloc”, candidatul pentru Primăria Capitalei declară că „și-a lăsat amprenta”, în funcțiile pe care le-a deținut.

30 de ani n-am avut niciodată funcție numită. Eu am fost decât ales și eu am făcut și-am lăsat amprenta. Eu nu m-am lăudat și nu mă laud, domnule, am atras nu știu câte fonduri. Și unde sunt banii, mă?

Piedone mai spune că dacă ar fi avut banii care stau în conturile primăriei lui Clotilde Armand, ar fi făcut Las Vegas în Sectorul 5.

Clotilde Armand, astăzi, când vorbim în contul Primăriei Sectorului 1, se află 150 de milioane euro în cont. Nu se cheltuiesc. Vă place cum arată Sectorul 1? E o chestie de bun simț. E vorba de gospodărie. Să ai bani… Păi, eu, dacă aș fi avut 150 de milioane, făceam Las Vegas în Sectorul 5, mărturisește Piedone.

Primalul Sectorului 5 completează că o băncută costă în sectorul său 500 de lei, comparativ cu 1.000 – 1.200 de euro, cât costă la Capitală sau în Sectorul 3.

CITEȘTE ȘI: