Ponta: Ciorbea, un candidat foarte bun pentru USL; militanții PSD fac campanie pentru el

Publicat: 15 10. 2012, 17:59
Actualizat: 05 10. 2018, 11:43

„Domnul Ciorbea, după părerea mea, este un candidat foarte bun pentru USL. Și nu spun lucrul ăsta acuma, după cum știți am discutat și înainte de alegerile locale acest lucru și în mod sigur sunt și alți creștin-democrați din PNȚCD, e foarte bine să se afle pe listele USL. (…) Cu domnul Ciorbea cred că e o candidatură foarte bună și militanții PSD vor face campanie pentru dânsul”, a spus Ponta.

El a adăugat că PNȚCD înseamnă Victor Ciorbea și nu Aurelian Pavelescu, care s-a raliat PDL și Forței Civice în alianța electorală ARD.

„Haideți să fim serioși: cred că absolut nimeni nu consideră că PNȚCD înseamnă domnul Pavelescu. Cei de la PDL iubesc acest gen de teatru cu marionete. PNȚCD înseamnă domnul Ciorbea, înseamnă domnul Sârbu, înseamnă oameni care au reprezentat într-adevăr PNȚCD. De ce și-a cumpărat PDL așa un nume inutil e problema lor”, a susținut Ponta.

Conducerea PNL a decis începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, și PNȚCD – aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunțat președintele liberalilor, Crin Antonescu.

Președintele PNL Crin Antonescu a anunțat că discuțiile de amănunt cu Victor Ciorbea și cu Gigi Becali, dar și cu Victor Ponta și cu președinții de organizații vor avea loc în următoarele zile.