Ponta, despre liderii PDL: „Se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945”

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 25 03. 2019, 19:40

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Târgoviște, că liderii PDL „se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945”, întrucât speră ca PSD și PNL să se certe între ele, însă el și Crin Antonescu vor câștiga alegerile parlamentare, vor rămâne lideri, iar cearta nu va mai avea loc.

„Cei de la PDL se comportă ca Hitler în buncăr, în 1945. Și Hitler, atunci, spunea că o să se certe americanii cu rușii, englezii. Spera, dar nu s-a întâmplat. Nu se va întâmpla nici lucrul acesta. Nu se va certa PSD cu PNL și eu nu cred că va fi nicio criză, nici în PSD, nici în PNL. Am văzut că moare de grija mea domnul Lăzăroiu, apreciez grija pentru mine și mă bazez pe o chestiune simplă de logică politică: niciun lider politic care își duce partidul la victorie nu are nicio problemă în partid. Cei care își duc partidele la înfrângere pierd funcția de lider. Motiv pentru care domnul Antonescu și cu mine, câștigând alegeri în acest an și în decembrie, o să rămânem lideri”, a declarat, într-o conferință de presă, Victor Ponta, răspunzând jurnaliștilor care l-au întrebat cum comentează o eventuală schimbare în fruntea șefiei PNL între Crin Antonescu și Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoțit de președintele PC, Daniel Constantin, a participat, la Târgoviște, la lansarea candidaților USL Dâmbovița.