Ponta: Dragnea poate fi și în Parlament și poate fi un bun ministru, cum este președinte de CJ

Publicat: 16 10. 2012, 20:57
Actualizat: 08 10. 2018, 22:54

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marți, referindu-se la candidatura la parlamentare a secretarului general al partidului, Liviu Dragnea, că o astfel de decizie îi aparține, el apreciind că Dragnea poate fi și în Parlament și poate fi un bun ministru, așa cum este președinte de CJ.

„Domnul Dragnea e foarte util în primul rând la partid, ca secretar general și, după cum știți, este șeful campaniei noastre electorale. Până la urmă e o decizie care îi aparține. Eu cred că până la urmă domnul Dragnea poate să fie și în Parlament și poate să fie un bun ministru, așa cum a fost și este în continuare un bun președinte de CJ”, a spus Ponta.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că în acest sfârșit de săptămână va lua decizia finală privind o eventuală candidadură a sa la alegerile parlamentare.

„Am avut aseară o discuție foarte bună cu primarii din Teleorman. Ne apropiem de o decizie. Am stabilit că în acest week-end ne întâlnim cu toată organizația și luăm decizia finală. Am stabilit toți candidații – cu excepția unui colegiu – rămânând ca în această săptămână primarii și președinții de organizații să mai vorbească încă o dată cu cetățenii din comunități”, a spus Dragnea.

El a spus că va exista și o cercetare sociologică.

„Dacă o să constatăm că cetățenii din Teleorman susțin această idee, o fac cu toată inima. Nu e nicio decizie. A apărut o idee, nu exclud această variantă, în acest weekend o să iau decizia finală”, a spus Dragnea.

El a evitat să precizeze dacă acel colegiu care nu are candidat este de deputat sau de senator.

„E un colegiu din Teleorman”, a spus Dragnea.