Ponta: Mama mi-a spus nu cumva să mă cert cu Crin sau cu Oprescu

Publicat: 16 10. 2012, 08:40
Actualizat: 02 04. 2019, 05:14

Președintele Traian Băsescu a distrus România deoarece a fost înconjurat de slugi și favorite și a luat singur decizii, a declarat liderul USL, Victor Ponta, adăugând că pentru el este o șansă să se poată sfătui cu Antonescu și Oprescu și arătând că și mama sa i-a spus să nu se certe cu aceștia doi.

„Consider că pentru mine, ca lider politic și ca prim-ministru, este o mare șansă și un mare ajutor să nu fiu singur. Să pot să mă sfătuiesc, să discut și să iau decizii și cu Crin Antonescu, și cu Sorin Oprescu. Cred că una din explicațiile pentru care președintele Traian Băsescu a distrus România și a eșuat în proiectul său politic este faptul că totul s-a decis de un singur om, înconjurat de slugi și favorite. Dăm foarte multă satisfacție celor care ne votează, să știți, începând cu mama mea, care este foarte pasionată de politică, și care mi-a spus: Nu cumva să te cerți cu Crin sau cu Oprescu. Să fiți împreună că eu vreau să vă văd pe toți împreună”, a spus Ponta la Antena 3.

El a susținut că această relație de cooperare îi face pe pe toți trei, respectiv Ponta, Antonescu și Oprescu, „mai deștepți împreună”.