Ponta: Mi-aș dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câștigăm câteva procente

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 13 04. 2019, 06:58

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că și-ar dori ca președintele Traian Băsescu să se implice în campania electorală, întrucât astfel Uniunea ar mai câștiga „câteva procente”, dar se bucură că deocamdată „lucrurile merg așa cum ar fi trebuit să fie de fapt și în alți ani și nu a fost”.

„Într-un fel mi-aș dori ca domnul președinte Băsescu să se comporte instituțional, pentru că e un semn de normalitate și un semn de revenire la normalitate, o normalitate pe care nu am mai avut-o de foarte mult timp. Strict politic, ca lider al USL, mi-aș dori să se implice în campanie pentru că mai câștigăm câteva procente. Prima mea dorință rămâne însă cea instituțională și decizia îi aparține domnului președinte. Deocamdată văd că lucrurile merg așa cum ar fi trebuit să fie de fapt și în alți ani și nu a fost”, a declarat, sâmbătă, la Târgoviște, într-o conferință de presă, Victor Ponta.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoțit de președintele PC, Daniel Constantin, a participat, la Târgoviște, la lansarea candidaților USL Dâmbovița.