Ponta, răspunzând întrebării unui jurnalist: „Ce are coada vacii cu ștampila primăriei? „

Publicat: 12 03. 2013, 18:15
Actualizat: 03 07. 2013, 16:17

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marți, de un jurnalist, despre modul în care prezența sa la discursul președintelui Traian Băsescu din Parlament ar ajuta la unitatea USL, în condițiile în care Crin Antonescu a absentat intenționat, el răspunzând: „Ce are coada vacii cu ștampila primăriei?”.

„Dar a fost un discurs în fața USL, sau ce? Întrebarea dumneavostră … Ce are coada vacii cu ștampila primăriei?”, a răspuns Ponta.

Premierul a explicat că discursul președintelui Traian Băsescu a fost susținut în fața Parlamentului și că acesta nu are legătură cu deciziile politice ale USL.

„E vorba despre discursul președintelui în fața Parlamentului. Nu are legătură cu deciziile politice ale USL. (….) Una-i una, alta-i alta”, a spus Ponta.

El a mai arătat că, având în vedere calitatea sa instituțională, nu ar fi putut lipsi de la discursul președintelui Traian Băsescu din Parlament, așa cum a făcut Crin Antonescu și a întrebat, retoric, ce s-ar fi întâmplat dacă Traian Băsescu nu ar fi venit la Cotroceni, la învestirea Guvernului.