Ponta, reacție pentru Băsescu: Locul meritat ar fi lângă Udrea; aroganță, ură, minciună, nesimțire

Publicat: 17 02. 2015, 00:30
Actualizat: 17 02. 2015, 15:42

„Băsescu la TVR ( locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS – aroganță/ură/minciună/nesimțire! nicio remușcare după 10 ani de regim mafiot!”, scrie Ponta pe Twitter.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni, că România are o generație tânără ratată, cea a lui Victor Ponta, Dan Șova sau Monica Iacob-Ridzi, și că începe să investească în Eugen Tomac, unul dintre puținii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

„Este timpul unei generații. Avem o generație ratată, o generație de tineri, cea din care fac parte Ponta, Șova, din păcate Ridzi, pe care am susținut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generație tânără ratată. Toți spuneau să vină tinerii, au venit și sunt o dezamăgire, Ponta – un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generația tânără”, a spus Traian Băsescu, la postul public de televiziune.

El a mai afirmat că președintelui Klaus Iohannis nu i se poate reproșa lipsa de voință și de mesaje corecte, dar că acesta nu-și va realiza dorința de a avea un Guvern PNL atâta timp cât „îl va mângâia pe cornițe” pe Victor Ponta.

Elena Udrea este în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reținută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul „Microsoft”.