Predoiu: Cei care vorbesc despre unificarea dreptei să îndrepte țeava puștii politice spre guvern

Publicat: 12 04. 2014, 18:55

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare, că se vorbește mult despre unificarea dreptei, însă vorbesc tocmai cei care „au fărâmițat-o”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Se vorbește, și se vorbește, și se vorbește de reunificarea dreptei. E un paradox. Vorbesc tocmai cei care au fărâmițat-o. Noi nu vorbim de reunificarea dreptei, noi o facem. Știți cum? Luptând cu Victor Ponta. Vrem o unificare a dreptei, subliniez, vrem o unificare a dreptei care să fie călită în lupta cu Victor Ponta, nu în lupta cu PDL. Îl chem și eu pe Cristian Preda să ni se alăture în lupta cu Ponta, nu cu Blaga. Ponta este inamicul nostru. Dacă vrem unificarea dreptei trebuie să împiedicăm noul regim PSD care se pregătește în subterane să se instaureze pentru mulți ani așa cum a făcut regimul Iliescu și Năstase”, a declarat Cătălin Predoiu.

Acesta a precizat că lupta cu Victor Ponta și PSD ar trebui să fie „primul pilon al unificării”, iar al doilea, ar trebui să fie un proiect comun pentru România: „creștere economică, locuri de muncă, toleranță zero pentru corupție”.

Predoiu le-a cerut liderilor politici care vorbesc despre unificarea dreptei să „îndrepte țeava puștii politice spre guvern”.

„Ne bucură că sunt și alții care vor să ne urmeze, dar să-și facă propria reorganizare și să îndrepte țeava puștii politice către guvern, nu să tragă în spatele nostru”, a mai spus Predoiu.

Cătălin Predoiu, europarlamentarii Monica Macovei și Dragoș David, dar și alți lideri ai PDL au participat, sâmbătă, la lansarea în județul Sibiu a candidaților pentru alegerile europarlamentare.