Premierul anunță MĂSURI urgente în zonele inundate: ,,Vrem ca toți copiii din comunele afectate să poată merge în continuare la școală”

Publicat: 16 09. 2024, 15:23
Actualizat: 16 09. 2024, 15:24

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni la începutul ședinței de Guvern că sunt luate măsuri pentru ca toți copiii din zonele afectate de inundații să poată să meargă în continuare la școală. ,,Autoritățile locale, împreună cu ministerul Educației, se ocupă și vor operaționaliza rapid aceste școli temporare.”

Marcel Ciolacu a declarat că: ,,Vrem ca toți copiii din comunele afectate să poată merge în continuare la școală. Sunt localități unde școlile au fost grav avariate.”

De aceea, aprobăm eliberarea urgentă de la Rezervele Statului a patru clădiri modulare, în care copiii pot învăța temporar până când situația revine la normal, a mai continuat premierul.

Șefului Executivului a mai menționat că: ,,Autoritățile locale, împreună cu ministerul Educației, se ocupă și vor operaționaliza rapid aceste școli temporare.”

 

CITEȘTE ȘI:

Ligia Deca, DIALOG contradictoriu cu primarul din Slobozia Conachi: Ştim că școala nu a fost afectată, am venit să discutăm unde e bine să mergem