Premierul Ciolacu, REPLICĂ pentru liberalii care aruncă zvonuri despre naționalizarea pilonului 2 de pensii: ,,Nu vă bateți joc de mine”

Publicat: 25 07. 2024, 11:57
Actualizat: 25 07. 2024, 12:34

Premierul Marcel Ciolacu, întrebat de reporterul Gândul, cum comentează zvonurile din partea liberală că ar avea în plan naționalizarea pilonului 2 de pensii, a răspuns că dimpotrivă este ,,unul din susținătorii pilonului 2″.

Eu nu pot să răspund la toate tâmpeniile, v-am spus de o mie de ori că sunt unul din susținătorii pilonului 2. Sunt ca-n bancul de l-am spus aseară la televizor, iertați-mă, ai țigări cu filtru, dar de ce n-ai bască. Lăsați-mă, nu vă bateți joc de mine, tăvăliți-mă, dar tăvăliți-mă pe ce fac. Am spus foarte clar că respectăm PNRR, e un efort aproape 1 la sută din PIB, dar merită făcut pentru că e o sustenabilitate pe termen mediu. E sistemul american de pensii private. Ce vreți să vă spună mai mult un social-democrat?, a declarat Marcel Ciolacu reporterului Gândul.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Florin Roman spunea că: ,,Este foarte clar ca fără PNL la guvernare, în acest an, PSD și Marcel Ciolacu, ar fi naționalizat Pilonul 2 de pensii private. Amintiți-vă ca i-am prins în fapt și am spus clar ca dacă PSD nu renunță, pică guvernul. Și PSD a făcut pasul înapoi. Pentru ca PNL apără pensiile private ale milioanelor de români care muncesc cinstit!”

 

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, răspuns tranșant pentru Nicolae Ciucă: ”Acest Guvern nu este al vreunui PARTID, acest Guvern este al României!”