Premierul Marcel Ciolacu, de ZIUA Pompierilor: ,,Le mulțumim pentru omenie, profesionalism și implicare civică!”

Publicat: 13 09. 2024, 09:36

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj prilejuit de Ziua Pompierilor din România, 13 septembrie. Șeful Guvernului a menționat că: ,,Curajul și solidaritatea sunt valori ce nu au granițe. Au fost dovedite de salvatorii români în misiunile dificile nu doar în țară, ci și în Grecia, Franța și oriunde au fost solicitați să intervină.”

Marcel Ciolacu a menționat în mesajul transmis că: Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreți de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile, inundațiile sau alte situații de urgență pun în pericol vieți, locuințe și comunități.”

Le mulțumim pentru omenie, profesionalism și implicare civică, a mai precizat Ciolacu

Șeful Guvernului a mai punctat că: ,,Curajul și solidaritatea sunt valori ce nu au granițe. Au fost dovedite de salvatorii români în misiunile dificile nu doar în țară, ci și în Grecia, Franța și oriunde au fost solicitați să intervină.”

Le suntem recunoscători și le dorim multă sănătate și succes în misiuni! La mulți ani, dragi pompieri!, a mai transmis premierul.

CITEȘTE ȘI:

Pilonii PROGRAMULUI prezidențial al lui Marcel Ciolacu: Investiții, dezvoltare, locuri de muncă mai bine plătite și creșterea nivelului de trai