Ciorbă, MICI și sfaturi bătrânești. Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la Vadu Pașii

Publicat: 13 09. 2024, 12:06
Actualizat: 13 09. 2024, 15:40

This browser does not support the video element.

Ziua de joi a fost una plină pentru premierul Marcel Ciolacu, care a efectuat o vizită de lucru alături de ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, pe Autostrada A7, tronsonul Buzău-Focșani, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Însă, în drum spre șantier, premierul a făcut o oprire specială în comuna Vadu Pașii.

Ajuns în comuna buzoiană, Ciolacu a intrat rapid în spiritul locului și a mâncat cot la cot cu muncitorii de pe șantier. Ciorba aburindă și micii cu muștar au fost de nelipsit din meniu, iar premierul nu s-a ferit să rupă din micul savuros, într-o demonstrație clară că, uneori, politica se face cel mai bine la masa de prânz.

După ce a terminat masa, Ciolacu a preluat controlul situației – la propriu! S-a urcat la volanul Daciei Duster și a pornit spre centrul comunei. Acolo, într-un gest simpatic și plin de respect, l-a ținut de mână pe unul dintre seniorii comunei, dând de înțeles că nici un sfat nu e prea mic atunci când vine din partea celor cu experiență.

„La volanul guvernării” – și la propriu și la figurat – Ciolacu a trecut apoi pe la un grup de voluntari care strângeau semnături pentru partidul său, oferind câteva cuvinte de încurajare și salutând energic localnicii.

Vizita la Vadu Pașii s-a încheiat cu o inspecție atentă a infrastructurii din comună, potrivit unui video postat de premierul Ciolacu pe TikTok.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu a degustat COZONACUL de Bucovina. Cum a fost SURPRINS premierul la o terasă în Suceava

Marcel Ciolacu: PSD și PNL nu au un interes comun la alegerile parlamentare, dar coaliția va duce mandatul până la capăt