Premierul Marcel Ciolacu, surprins în ipostaze INEDITE înaintea meciului tricolorilor de la EURO 2024: „Hai, România!”

Publicat: 17 06. 2024, 14:23
Actualizat: 17 06. 2024, 15:19

Premierul Marcel Ciolacu se va afla în tribune la meciul tricolorilor cu naționala Ucrainei, partidă care are loc luni, la ora 16, în München. Ajuns deja în Bavaria, Marcel Ciolacu s-a fotografiat alături de suporterii români, iar imaginile și mesajele de încurajare au fost postate pe pagina sa de Facebook.

M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal, a notat premierul.

Șeful Guvernului a mai spus că: „Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!”

Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!, a încheiat Marcel Ciolacu.

Premierul a mers în mijlocul sutelor de suporteri îmbrăcați în tricourile naționalei. Însoțit de miniștrii Radu Oprea și Angel Tîlvăr și de europarlamentarul Victor Negrescu, Ciolacu a stat la o terasă, înconjurat de suporterii români, care scandau: Ciolacu, Ciolacu!

Unul dintre suporterii care și-au făcut selfie cu premierul l-a întrebat pe Marcel Ciolacu dacă va candida la prezidențiale „sau e vrăjeală?”. „Vedem”, a fost răspunsul președintelui PSD.

CITEȘTE ȘI:

LIVETEXT România – Ucraina azi, de la ora 16.00, la Euro 2024! Care va fi echipa de start?