Premierul Ponta, în ședința conducerii PSD: Vom sprijini Biserica Ortodoxă și Armata pentru că se bucură de mare încredere

Publicat: 06 01. 2014, 12:16
Actualizat: 19 05. 2015, 17:55

În timp ce pesediștii se roagă pentru ca Adrian Năstase să primească o sentință favorabilă în dosarul Zambaccian, premierul Ponta a anunțat la începutul conducerii PSD că Guvernul va sprijini cultele religioase, în primul rând Biserica Ortodoxă Română, și Armata.

Astfel printre prioritățile PSD pentru 2014 se numără susținerea Bisericii și Armatei.

„Noi am pus aici un lucru pentru care am văzut că am fost criticați la sfârșitul anului și mă bucur să fiu criticat și anume sprijinirea cultelor religioase, începând cu Biserica Ortodoxă Română. Da, dacă sunt lucruri pe care Guvernul le poate sprijini cred că este un lucru bun. Armata și Biserica vor fi sprijinite pentru că au mai mult mai mare încredere decât cei care ne înjură că sprijinim armata și biserica. Cred că este un lucru bun pe care trebuie să-l facem în continuare”, a spus premierul Ponta.

Înaintea ședinței conducerii PSD, mai mulți vicepreședinți social-democrați au declarat că se roagă la Dumnezeu și speră ca Divinitatea să-l ajute pe Adrian Năstase în dosarul Zambaccian.