Președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, și soția sa, deputatul Elena Uioreanu, au divorțat

Publicat: 06 01. 2014, 20:16
Actualizat: 31 07. 2014, 15:33

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu (PNL), și soția sa, Elena, deputat, au divorțat în luna decembrie, aceasta anunțând despărțirea pe o rețea de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anunțul a fost făcut de Elena Uioreanu duminică seară, pe o rețea de socializare, ea spunând că a decis să păstreze numele soțului, după divorț, cu gândul la fiul lor, Luca.

„Vreau să știți și voi, de la mine, și nu din ziare sau povești, că în data de 9 decembrie am semnat actele de divorț. Am păstrat numele cu gândul la fiul meu. Nu a fost cea mai fericită zi din viața mea, dar a fost necesar. Nu vreau postări la anunț și nu vreau telefoane, am vrut să știți de la mine”, a arătat Elena Uioreanu.

Surse apropiate familiei Uioreanu au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că divorțul a avut loc la un notar public din Cluj-Napoca.

Horea și Elena Uioreanu s-au căsătorit în 2007 și au un băiețel, Luca, în vârstă de 7 ani.

Horea Uioreanu, care are 53 de ani, mai are un băiat, Alexandru, dintr-o căsătorie anterioară. Uioreanu este președinte interimar al PNL Cluj și vicepreședinte al formațiunii politice la nivel național.

Elena Uioreanu, membră PNL, are 38 de ani, și a fost aleasă în 2012 deputat în Colegiul Uninominal nr. 9 din județul Cluj.

Vasile Măgrădean, corespondenti@mediafax.ro