Prima Doamnă a Statelor Unite, mesaj pe Facebook pentru Carmen Iohannis: A fost minunat să te avem la Casa Albă

Publicat: 09 05. 2024, 20:52
Actualizat: 09 05. 2024, 20:54

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, i-a trimis un mesaj soției președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, după vizita cuplului prezidențial român la Washington. 

„Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă”, i-a transmis Jill Biden, într-o postare pe Facebook. Prima Doamnă a Statelor Unite i-a răspuns, cu aceeași amabilitate, doamnei Carmen Iohannis, care a fost gazda lui Jill Biden, la București.

Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă după ce, în urmă cu doi ani m-ai primit cu amabilitate în România, a scris Jill Biden pe Facebook.

Reamintim că Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, a vizitat România în mai 2022. Atunci a fost, împreună cu doamna Iohannis, la Şcoala Gimnazială „Uruguay” din Sectorul 1 al Capitalei, unde învață elevi ucraineni refugiați.

Nu voi uita niciodată când am văzut cum tu și poporul român v-ați deschis brațele pentru refugiații care fugeau din Ucraina. A fost, și încă este, cu adevărat inspirațional, a adăugat Jill Biden, în postarea pe  Facebook.

CITEȘTE ȘI: