Prima reacție a lui Iohannis după informațiile privind posibila sa suspendare la inițiativa PSD și ALDE

Publicat: 23 11. 2017, 08:44

„Nu mă tem de o suspendare, cum nu m-am temut niciodată. Nu există un temei și nu cred că românii își doresc așa ceva”, a declarat, joi, președintele. 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că are semnale din ce în ce mai serioase să PSD-ALDE vor să îl suspende pe președintele Klaus Iohannis pentru ca „mâna dreaptă a lui Dragnea, Tăriceanu” să preia interimatul și să promulge modificările la legile justiției.

„Avem semnale din ce în ce mai serioase că din dorința disperată de a-i salva pe Dragnea, pe Tăriceanu și pe alți lideri PSD de consecințele faptelor lor, majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a președintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de către mâna stângă a lui Dragnea, domnul Tăriceanu, atfel încât să dea o lovitură împotriva justiției, care nu le-a ieșit nici prin ordonanța 13, nici prin pachetul de legi pe care a bătut toba ministrul Justiției, Toader”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.