Primarul ales al orașului Bușteni, Emanoil Savin, înmormântat miercuri. MESAJUL transmis de familia sa

Publicat: 05 08. 2024, 17:09
Actualizat: 05 08. 2024, 17:11

Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului, a murit, duminică, la vârsta de 65 de ani, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit, în ziua în care sărbătorea 40 de ani de la căsătorie. Familia sa a transmis că cei care vor să-și ia rămas bun o pot face până miercuri, când va avea loc Slujba de înmormântare.

Familia fostului politician a transmis într-un mesaj pe Facebook că: ,,OMUL, Emanoil SAVIN, soțul și tatăl, prietenul care-ți era aproape la bine și la greu, cel care nu precupetea nici un efort pentru a-ți salva viața indiferent de cine erai, cel care iți reda încrederea și speranța în tine atunci când ceva nu mergea bine, cel care întotdeauna unea … nu mai este printre noi!”

Cei care vor să-și ia ”rămas bun” și să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit al domnului Emanoil SAVIN a fost depus la Mânăstirea Caraiman, până miercuri 7 august ora 12,00 când va avea loc Slujba de înmormântare.

CITEȘTE ȘI:

Emanoil Savin, primarul PSD ales al orașului Bușteni, a decedat. Mesaje de condoleanțe, transmise familiei sale

MESAJUL fostului mare boxer, Lucian Bute, după moartea lui Emanoil Savin, care i-a fost naș de cununie: „Nu pot să cred că este adevărat”