Primarul ex-PNL din Filipeștii de Pădure susține candidatul PSD pentru primărie / Ciprian Morărescu îi predă ECHIPA lui Gabriel Frunză

Publicat: 29 05. 2024, 10:58

Actualul primar al comunei Filipeștii de Pădure, județul Prahova, schimbă tabăra politică și își arată susținerea pentru candidatul PSD la primăria comunei, Gabriel Frunză. Ciprian Morărescu, fost PNL, a decis să se alăture echipei Partidului Social Democrat, transmite PHonline. 

Ciprian Morărescu s-a dezis de PNL, după izbucnirea scandalului în care este implicat președintele suspendat al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, anchetat de DNA pentru fapte de corupție.

Morărescu transmite, într-o postare pe Facebook, că echipa „de oameni minunați”, pe care a avut-o la primărie, trebuie să meargă mai departe cu „un om care primește toată încrederea mea”, Gabriel Frunză, candidatul PSD.

Am avut lângă mine o echipă de oameni minunaţi care s-au dedicat dezvoltării comunei noastre. Această echipă trebuie să meargă mai departe, cu un om care primește toată încrederea mea. Acest om este Gabriel Frunză!, transmite Morărescu.

În opinia actualului primar, Gabriel Frunză este „garanția” că proiectele bune vor continua și că localitatea se va dezvolta.

Indiferent de opțiunea politică aleasă am văzut aportul pe care Gabi Frunză l-a avut în echipă, motiv pentru care știu cum va arăta Comuna Filipeştii de Pădure cu el în funcția de primar. O comună unită şi puternică, cu acces la fonduri europene şi naţionale, cu un plan clar de continuitate și condusă de un om corect și performant, mai scrie primarul Morărescu.

El spune că nu a fost o decizie ușoară de a pleca în mediul privat, dar este ferm convins că „primăria comunei va rămâne pe mâini bune alături de Gabriel Frunză”.

În opinia mea, singura alegere cu care putem merge împreună mai departe cu succes este OMUL Gabriel Frunză, încheie Ciprian Morărescu.

CITEȘTE ȘI: