Primul mesaj al lui DONALD TRUMP, după ce a fost împușcat: Am simțit cum GLONȚUL îmi se sfâșie pielea / Momentul care i-ar putea aduce VICTORIA

Publicat: 14 07. 2024, 11:30
Actualizat: 14 07. 2024, 12:06

This browser does not support the video element.

Donald Trump mulțumește agenților Secret Service pentru rapiditatea reacției la atacul care a avut loc în Butler, Pensylvannia.

Într-o postare pe rețeaua sa de socializare, Truth Social, fostul președinte american transmite condoleanțe familiei persoanei ucise la evenimentul electoral din Pensylvannia.

Vreau să mulțumesc serviciilor secrete și tuturor structurilor de forță pentru rapiditatea reacției la atacul care a avut loc în Butler, Pensylvannia. Cel mai important, vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei celui care a fost ucis în cadrul acestei întâlniri și către familia celui care a fost serios rănit.

Trump, aflat în campanie pentru cursa prezidențială din Statele Unite, povestește ce a simțit când a fost împușcat.

Este incredibil cum pot avea loc astfel de episoade în țara noastră! Nu se știe nimic în acest moment despre cel care a tras, care acum e mort. Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea de sus a urechii drepte.

Mi-am dat imediat seama că s-a întâmplat ceva rău, pentru că am auzit un șuierat, împușcătură și am simțit cum glonțul îmi se sfâșie pielea. Apoi am început să sângerez și mi-am dat seama ce s-pa întâmplat.

„Dumnezeu să binecuvânteze America!”, își încheie Trump mesajul.

Fostul președinte a fost văzut coborând treptele avionului său neasistat la un aeroport din Newark, New Jersey. Clipul a fost difuzat pe canalele de televiziune americane.

Momentul care i-ar putea aduce victoria lui Donald Trump

După ce a fost rănit și doborât la pământ de glonțul care i-a „sfâșiat urechea”, fostul președinte american este înconjurat și ridicat de agenții Secret Service.

Nu mai puțin de opt agenți au făcut scut în jurul celui de-al 45-lea președinte american, cu palmele acoperindu-i capul.

Cu șuvoaie de sânge pe obrazul drept, președintele american le spune: stați, așteptați!

În primele secunde după atacul asupra sa, Donald Trump, din strânsoarea agenților de protecție, ridică brațul drept și le transmite americanilor: Luptați, luptați!

CITEȘTE ȘI: