PSD dă din TREI ARIPI: s-au anunțat primii contracandidați ai cuplului Ponta-Dragnea la Congres

Publicat: 09 12. 2014, 21:29

Cătălin Ivan a declarat, luni, la GÂNDUL LIVE, că lucrează împreună cu câțiva colegi la un proiect pentru PSD,urmând ca la congresul de primăvara viitoare această platformă să susțină un candidat la șefia partidului.

„Împreună cu alți colegi lucrez la un proiect pentru PSD și a venit vremea ca partidul să nu mai aleagă persoane, ci proiecte. Nu știu dacă voi candida eu sau alți dintre colegii noștri care lucrăm la acest proiect, dar cu siguranță va exista un candidat care să susțină platforma noastră”, a spus el.

Întrebat cine sunt colegii care lucrează împreună cu el, europarlamentarul a evitat să dea vreun nume, precizând că este vorba despre „persoane din prim-planul scenei politice , au și funcții de conducere, foarte mari la nivel național”.

Ivan a adăugat că mai știe „două variante, două posibile curente” în PSD și, odată cu apropierea congresului probabil că vor fi mai multe care se vor coagula. „Un partid atât de mare ca PSD are foarte multe curente de opinie. E foarte geru să spui că există în PSD doar o idee sau două proiecte”, a mai spus Cătălin Ivan la GÂNDUL LIVE.