Puiu Hașotti a fost investit în funcția de ministru al Culturii. Băsescu: „Acest guvern trece printr-o situație dificilă. România nu-i pe roze”

Publicat: 25 06. 2012, 19:28
Actualizat: 25 06. 2012, 19:28

Senatorul PNL Puiu Hașotti a depus, luni, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Culturii și Patrimoniului Național. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni, după ce, anterior, președintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcție.

Traian Băsescu i-a urat succes atât noului ministru al Culturii, cât și guvernului Ponta, avertizând însă că relația dintre Palatul Victoria și Palatul Cotroceni va fi una bună atât timp cât va fi bazată pe respect reciproc. De asemenea, el a precizat că României nu stă „tocmai pe roze” și că nu este momentul să piardă timpul cu „dezbateri sterile”. „Succesul dumneavoastră va fi implicit un succes al României”, a încheiat președintele.

Președintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii și prin care senatorul PNL Puiu Hașotti este numit în funcția de ministru.

Președintele a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu, ministrul Culturii și Patrimoniului Național, și se constată încetarea funcției acestuia de membru al Guvernului, informează Președinția.

De asemenea, președintele Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcția de ministru al Culturii și Patrimoniului Național, a domnului Puiu Hașotti.